‘Een unieke leeromgeving’

Begin maart ben ik mijn avontuur begonnen bij de Health Promotors. Met open armen ben ik ontvangen in Zuid-Afrika. Ik ben vereerd hier met betrekking tot mijn afstudeeronderzoek een marketinganalyse uit te voeren en George en Elaine tips geven op administratief gebied. Mijn keuze is gevallen op de Health Promotors mede dankzij mijn moeder. Zij is een aantal jaar geleden betrokken geraakt met de Health Promotors. Ik heb haar een aantal keer geholpen met evenementen en na haar verhalen over Zuid-Afrika droomde ik om zelf ook een keer naar Zuid-Afrika te gaan. De reden waarom ik gekozen heb voor de Health Promotors is omdat ik het heel belangrijk vind dat de organisatie lokale mensen opleidt tot Senior Health Promotor en zij hun eigen bevolking voorzien gezondheidseducatie zodat hopelijk ooit op een dag de Health Promotors niet meer nodig zijn. Ik geniet en leer van alles wat hier op mijn pad komt, een enorm bijzondere organisatie met een bijzonder doel.

Anne Eggink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.